Tijdschema 10e Shanty & Seasong Festival

10e Shanty & Seasong Festival op zondag 9 september 2018
In Vesting Willemstad gemeente Moerdijk

Op zondag 9 september 2018, de zondag van het Open Monumenten weekend, organiseert Havenkoor Fortitudo uit Willemstad voor het tiende achtereenvolgende jaar een groots opgezet en gratis toegankelijk Shanty & Seasong Festival in het centrum van de oude Vesting Willemstad (gemeente Moerdijk). Even als in voorgaande jaren doen er twaalf koren aan mee die beurtelings op gaan treden op vier professionele podia die geplaatst worden in het centrum van de oude en dan autovrije vestingstad aan het Hollands Diep. Het gratis toegankelijke festival trok de laatste jaren naar schatting tussen de 5000 en 6000 bezoekers.
Het festival begint op 9 september om 12.30 uur met een optreden van het organiserende Fortitudo. Om 13.00 uur beginnen de overige koren aan het non-stop programma dat tot 18.15 uur duurt. Vanaf de grote parkeerplaats bij de Volkeraksluizen rijden pendelbusjes heen en weer die het publiek gratis van en naar het centrum vervoeren.
De koren die zijn uitverkoren om deel te nemen zijn (op alfabetische volgorde plaatsnaam):
De Zingende Zalmvissers, Ammerstol; Havenkoor Vissershang, Hank; Shantykoor 3 x Niks, Heenvliet; Shantykoor Voor De Mast, Katwijk; Shantykoor Het Groene Hart, Koudekerk a/d Rijn; De Vliet Grieten, Leidschendam; Shantykoor ’t Bollenhart, Noordwijkerhout; Zingerij Dwarsgetuigd, Nuenen; Shantykoor Albatros, Rotterdam; Zeemanskoor De Kreekrakkers, Stampersgat; Heijdse Vismaatjes koor, Ter Heijde aan Zee; Havenkoor Fortitudo, Willemstad.
Voor nadere informatie over het festival verwijzen wij u t.z.t. naar de website www.havenkoorfortitudo.nl en voor verblijfs-arrangementen naar www.vvvmoerdijk.nl
Kijk voor meer informatie af en toe ook eens op deze website en bekijk de foto's en filmpjes van voorgaande edities om een sfeer indruk te krijgen.
Voor contacten m.b.t. het Shanty & Seasong Festival graag het volgende email adres gebruiken: festival@havenkoorfortitudo.nl